Küldetéstudatunk

Kedves Látogató!


Molnár István vagyok, angol nyelv és irodalom szakos tanár. Tíz éve tanítok angol nyelvet, nyelvvizsgára illetve érettségi vizsgára készítem fel diákjaimat. Ezt a honlapot azzal a céllal hoztam létre, hogy még könnyebb legyen bárkinek a nyelvtanulás.

Manapság a legfontosabb dolog a diákok és szüleik valamint felnőttek számára is, hogy minél hamarabb és könnyen megszerezzék a középfokú nyelvvizsgát. Ehhez legtöbbször nyelviskolákba illetve magántanárhoz kell járniuk, ám ez a nyelvtanárok túlterheltsége és az időpontok egyeztetése miatt sokszor nehézségekbe ütközik.

A honlapom segítségével én leszek az új magántanárod, bárhol élj az országban és akkor állok rendelkezésedre, amikor neked megfelelő. Olyan intenzitással ’járhatsz’ az órákra, ahogy neked tetszik. Ráadásul többször is átvehetsz egy-egy tananyagot, ha esetleg elsőre nem értetted, és nem kell újra fizetned ezért.

Egy dolgot azért ne feledj. Minden tanítványomnak elmondom, hogy nem a tanárnak kell helyetted megtanulni angolul, hanem neked. A tanár csak egy útjelző tábla, aki mutatja, hogy merre kell haladnod, viszont az utat neked kell megtenned. Nem csoda módszert kínálok neked, hanem a tanulás lehetőségét. Tehát tanulni kell, a siker csak úgy érhető el. Sikeres tanulást kívánok, remélem elégedett leszel az óráimmal.


Üdvözlettel: Molnár István, angol tanár
© 2018 www.eastendenglish.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés